Ce făcea Joe Biden acum 4 ani?! Fotografia de la Casa Albă a rămas pe Twitter

Barack Obama, alături de Joe Biden
Barack Obama, alături de Joe Biden

În urmă cu patru ani, fostul vicepreședinte al Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, făcea tranziția de putere. Iată cu cine se întâlnea la Casa Albă.

Pe 10 noiembrie 2016, acum patru ani, pe atunci vicepreședintele Joe Biden se întâlnea cu vicepreședintele ales Mike Pence în biroul său de la Casa Albă. "Tocmai m-am întâlnit cu vicepreședintele ales Pence, la @CasaAlbă, pentru a oferi sprijin pentru o tranziție a puterii ușoară și fără probleme", a scris atunci Biden.

Biden și Pence au rămas în contact în primele luni ale mandatului lui Pence, iar Biden i-a oferit câteva sfaturi cu privire la probleme de politică externă. Ultima lor conversație de fond, cu privire la aceste tipuri de chestiuni, a avut loc în vara anului 2017

În aceeași zi, președintele Obama l-a întâmpinat pe președintele ales Trump la Casa Albă, unde au avut o întâlnire de 90 de minute în biroul oval. În ceea ce privește transferul de putere Trump-Biden, echipa CNN de la Casa Albă a raportat că nu există planuri ca președintele în exercițiu, Donald Trump, să îl invite pe președintele ales la Casa Albă în următoarele zile, informează CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel