EXCLUSIV  Ce făcea Elena Ceaușescu, când dictatorul era la vânătoare. Cele cinci obsesii ale lui Ceaușescu

Marius Marinescu și Adrian Eugen Cristea, adjunctul şefului Direcţiei a V-a a Securităţii, au făcut o incursiune în casa lui Nicolae Ceaușescu.

Generalul Cristea, un apropiat al cuplului dictatorial, a povestit pentru DC News cum își omora Elena Ceaușescu timpul când Nicolae Ceaușescu era plecat la vânătoare.

„Elenei Ceaușescu i se prezentau filme, în special americane, filme pe care le vedeam și noi. Erau aduse ultimele filme. Asta se întâmpla când el era la vânătoare. Ea trebuia să își acopere timpul pentru că nu gătea, nu făcea curățenie, copii nu veneau în vizită. În toată această casă când el era plecat la vânătoare era o singură femeie. Îi mai ținea de urât Suzana (n.r. - Suzana Gâdea) împreună cu o coafeză, era o femeie mai tânără”, a precizat Adrian Eugen Cristea.

„Ceaușescu avea cinci obsesii. La toate vilele o să găsim un foișor, el era ”primul vânător” al României. O să găsim peste tot o cramă, un cinematograf, un adăpost anti-aerian și o piscină. Ceaușescu avea un diabet accelerat și în fiecare seară își petrecea 30 de minute în piscină”, a adăugat și Marius Marinescu.

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel