Ce face Trump dacă Biden CÂȘTIGĂ. Nepoata lui Trump RUPE tăcerea. AVERTISMENT: Mă ÎNGRIJOREAZĂ!

Una dintre nepoatele lui Donald Trump a rupt tăcerea. Va accepta președintele că a fost bătut de Joe Biden?

Mary Trump, una dintre nepoatele președintelui Statelor Unite și autoarea cărții „Prea mult și niciodată destul. Cum a creat familia mea cel mai periculos om din lume", a acordat un interviu pentru Digi24, în care a vorbit despre alegerile prezidențiale din SUA.

Aceasta a fost întrebată dacă este Donald Trump genul de om care să accepte o înfrângere și ce va face președintele Trump dacă Joe Biden câștigă alegerile.

"Donald nu poate accepta o înfrângere. Așa că trebuie să sperăm că Joe Biden câștigă cu o foarte mare diferență. Motivul pentru care spun asta este fiindcă, dacă va fi o victorie care nu poate fi întoarsă în vreun fel, dacă va fi o diferență atât de mare încât să nu poată cineva să spună că s-a trișat sau că a fost fraudă, atunci Donald va trebui să plece, pentru că nimeni nu îl va mai putea ajuta. El însuși oricum nu va accepta. Va continua să spună că a fost furat sau ceva asemănător, dar asta nu va schimba situația. Mă îngrijorează însă situația în care rezultatele sunt apropiate", a declarat Mary Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel