Ce este dincolo de dorința lui Badea de a deveni jurnalist acreditat la Cotroceni. Bulai explică de ce scenariul nu va prinde contur

Marți seară, Mircea Badea a spus că vrea să fie jurnalist acreditat al Antenei 3 la Palatul Cotroceni. Ar mai fi un pas: să accepte și Administrația Prezidențială. Sociologul Alfred Bulai a explicat pentru DCNews de ce prezentatorul TV nu își va putea îndeplini dorința.

"Este o chestiune de imagine. Nu va fi acreditat. Orice instituție are dreptul să-și aleagă jurnaliștii acreditați. Domnul Mircea Badea nu este jurnalist, prin urmare nu are de ce să-l acrediteze cineva. El are o emisiune de televiziune de umor și de parodie. Este un gest pur și simplu de imagine și de marketing. Puteau fi propuși și Romică Țociu și Cornel Palade, era același lucru", a declarat Alfred Bulai pentru DCNews.

VEZI ȘI: Mircea Badea, acreditare la Cotroceni. Ce crezi că va întreba? Transmite-i mesajul pentru Băsescu și votează sondajul

Întrebat cum explică atitudinea critică a lui Traian Băsescu vizavi de jurnaliști, sociologul a adăugat: "Nu știu exact la ce episode vă referiți. Domnul Băsescu a avut o relație necuviincioasă cu jurnaliștii întotdeauna, care arată un anumit dispreț pentru anumiți oameni. Pe de altă parte, au fost și situații când a fost foarte prietenos cu jurnaliștii. Se joacă cu jurnaliștii. Are și nenumărate prietenii cu ei, este amabil cu unii, dar nu cu toți. Are și reacții împotriva jurnaliștilor. Din punctul meu de vedere, Băsescu se joacă cu jurnaliștii. Sunt și momente când se enervează. Este tipic pentru mai mulți politicieni, nu doar pentru Traian Băsescu".

Sociologul a conchis spunând că nu se poate pune problema că Mircea Badea va ajunge să fie acreditat la Palatul Cotroceni. "Nu se va ajunge, să fim serioși! Este un gest doar de imagine. Nu are rost să punem problema dacă va ajunge să fie acreditat pentru că nu se va întâmpla acest lucru. Așa cu "dacă" putem stabili orice, dar nu are niciun sens. Face parte din rețeta de divertisment a domnului Mircea Badea. Nu este nimic altceva". 

VEZI ȘI: Confruntare Mircea Badea-Traian Băsescu, la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel