Ce despăgubiri cere fata împușcată în ochi

daniela_17882500
daniela_17882500

Tânăra de 25 de ani, împușcată în ochi, în conflictul armat din cartierul Militari a depus plângere la Parchet, în care cere daune. Tânăra cere nu mai puțin de un milion de euro, bani pe care spune că îi va folosi pentru intervenții chirurgicale și estetice.

[caption id="attachment_400079" align="aligncenter" width="620"] Foto: clicker[/caption]

Daunele cerute în plângerea depusă de avocatul familiei sunt morale și materiale. Se specifică cuantumul despăgubirii materiale, respectiv 1 milion de euro, potrivit România TV.

Avocatul mai cere să fie pus sechestru pe averea familiei atacatorului. Argumentează că rudele lui Mario Chiriță au început să-și înstrăineze bunurile pentru a nu avea de unde să plătească despăgubirile. În 23 noiembrie, tânără a fost împușcată în cap în fața unui magazin alimentar din cartierul Militari. Fata s-a certat cu două femei de etnie romă, care nu stăteau la coadă în magazin. Conflictul a degenerat. Fratele celor două femei a venit furios.  După o ceartă în stradă, bărbatul a scos pistolul și a vrut să-l împuște pe tatăl fetei. Ea s-a pus în fața părintelui său și ajuns să fie împușcată în ochi. Atacatorul a mai împușcat doi bărbați de pe stradă, la nimereală. În total, a tras zece gloanțe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel