Viral patriotic, circulă pe Internet de Ziua Națională

securedownload
securedownload

De 1 decembrie a început să fie viral pe internet un afiș de îndemn în care românii sunt impulsionați să-și arate spiritul patriotic. Cumpărăturile par să fie, potrivit afișului, dovada de patriotism. Mai clar, românii ar trebui să cumpere produse fabricate în România.

Afișul are titlul 'De Ziua Națională, cumpără "Fabricat în România" și are un mesaj persuasiv pentru toți românii. Încă de la început, românul, cel dintre noi, așa cum se identifică în mesaj spune că este "convins că sentimentul patriotic ne va copleși pe toți", chiar dacă avem gânduri despre patrie "de care nu suntem mândri că le avem".

Mesajul continuă în același fel cum a și început și românii patrioți de pretutindeni sunt impulsionați să facă ceva pentru țară...de ziua ei. "Cea mai pragmatică declarație patriotică" este, potrivit afișului, ca românul să cumpere ceva "fabricat în România", chiar din orașul unde locuiește. Afișul se încheie triumfal cu mesajul "fără îndoială, va avea impact pentru România chiar și după Ziua Națională". Finalul - o imagine cu trei cărucioare de cumpărături, colorate în roșu, galben și albastru.

Cine este autorul mesajului? Dragoş Damian, CEO al producătorului de medicamente Terapia Ranbaxy şi preşedinte al Asociaţiei Producătorilor de Medicamente Generice din România (APMGR), potrivit ziuadecj.realitatea.net. El a lansat de Ziua Națională a României o campanie în nume propriu prin care își propune să-i convingă pe cetățenii români să cumpere exclusiv produse românești de 1 Decembrie... și după.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel