Ce crede Mircea Badea despre slăbit. "Caloriile nu știu să spună ora"

Foto: Captură video Antena 3 CNN
Foto: Captură video Antena 3 CNN

Mircea Badea a spus ce crede despre slăbit.

Realizatorul TV Mircea Badea a spus ce crede el despre slăbit, mărturisind și care sunt convingerile sale legate de acest subiect.

"Văd că în continuare este dileală totală cu dietele, cu slăbitul, este ceva... Nu ai cum să scapi de asta. Pe mine fără să mă intereseze în vreun fel, am căpătat nevrând niște convingeri. Ele, sigur, pot fi extrem de greșite și pot veni cercetătorii să infirme ceea ce spun eu acum, dar eu cred așa, că slăbitul ăsta este imposibil fără deficit caloric, adică nu mănânci mai puține calorii decât consumi, nu ai cum.

Mircea Badea: Caloriile nu știu să spună ora

Dacă mănânci mai multe decât consumi nu slăbești. Caloriile nu știu să spună ora adică caloriile nu stau să zică: "Cât e ora acum: 23:36". Habar nu au caloriile cât e ceasul, deci ce contează că le mănânci la 11 dimineața sau la 22:00 seara? Contează câte mănânci, nu când le mănânci.

Asta așa am dedus eu, nu e bine, îți dai seama, vor veni cercetătorii britanici și vor spune că nu e bine. Și mai am o convingere, cred că e mai ușor să nu halești 300 de calorii decât să arzi 300 de calorii. Cred că e mai simplu să nu le mănânci din prima", a declarat Mircea Badea în cadrul emisiunii "În gura presei" de la Antena 3 CNN.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel