Ce i-a cerut un senator lui Stelian Tănase cu privire la Pufulica

pufulica-11_42383700
pufulica-11_42383700

Senatorul PSD Georgică Severin i-a adresat o cerere lui Stelian Tănase, chiar înainte de a fi validat șef interimar al Televiziunii Române, cu privire la "Pufulica", controversata mascotă a TVR 3. 

Cererea a fost făcută în timpul ședinței comune a Comisiilor de cultură din Camera Deputaților și Senat.

În contextul în care se discuta despre publicul Televiziunii Române, care continuă să fie format, în mare parte, din oameni din zona rurală și pensionari, Georgică Severin i-a spus lui Stelian Tănase:

"Profit să vă rog să analizaţi, să îndreptaţi şi să îl eliminaţi pe Pufulică, dar nu abandonaţi proiectul TVR care se adresează lumii rurale, o lume abandonată la noi, o lume care nu este băgată în seamă de celelalte televiziuni decât sub o formă a kitsch-ului muzical. Dacă vom înţelege că televiziunea publică reprezintă un serviciu de interes public, la fel ca Poliţia, ca Jandarmeria, ca Sănătatea sau ca Educaţia, va fi mult mai uşor să ne stabilim o strategie şi o viziune pentru ceea ce înseamnă acest post naţional".

Senatorul PSD a precizat, scrie Mediafax, că atunci când a spus că fie eliminată Pufulica, s-a referit la "simbolul şi la stilul de emisiuni".

Oaia Pufulica sau Pufulița a fost prezentată telespectatorilor în 6 decembrie, în emisiunea care a marcat relansarea TVR 3, prezentată de Cristian Nițulescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel