EXCLUSIV  Ce calităţi trebuie să ai dacă vrei să lucrezi la Google. Ela Moraru, sfaturi esenţiale pentru candidaţi

Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Ela Moraru, Country Manager Google România, este invitatul zilei la Interviurile DC News.

"Mi-e greu să dau un sfat, dar dacă mă uit înapoi, în ceea ce mă priveşte pe mine cred că a fost un cumul de factori. Partea academică (n.r. – absolventă a Facultăţii de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării) a fost un bun start pentru că am învăţat să caut, iar asta a fost una dintre calităţile care cred că m-au ajutat foarte mult în întreaga carieră, nu numai la Google.

Noi vorbim des despre felul în care angajăm, pentru că spunem că, o dată ce ai intrat în companie, ai dat dovada unor atribute importante, unul dintre ele fiind zona de leadership. Vorbim des despre faptul că vrem ca noi toţi să provocăm statutul, să nu lăsăm lucrurile aşa cum sunt, pentru că din genul acesta de atitudine putem să inovăm, să prototipăm şi să venim cu idei noi.

Sau partea de curiozitate care este foarte importantă pentru că dacă nu ne punem întrebări şi luăm lucrurile aşa cum sunt e dificil, mai ales într-un domeniu cum este tehnologia, să descoperim noua aplicaţie, noua soluţie, noul acel ceva care o să schimbe vieţile oamenilor", a explicat, într-un interviu acordat DC News, Ela Moraru.

Despre Ela Moraru

Ela Moraru s-a alăturat echipei Google România în anul 2012, iar dorința ei spre educație s-a materializat prin proiecte clare pentru tinerii din România. În calitate de manager, Ela Moraru s-a remarcat în companii precum Xerox și Microsoft, dar educația a fost mereu prioritară.

În primăvara anului 2016, a început un proiect special dedicat educației digitale – Atelierul Digital. Prin acest program, „ne dorim să ajutăm românii să beneficieze la maximum de economia digitală, prin dezvoltarea competențelor și cunoștințelor digitale, care mai târziu vor putea fi folosite în îmbogățirea CV-urilor și creșterea șanselor de a obține un job”, spunea Ela Moraru.

Managerul Google România consideră că progresul depinde de oamenii care perseverează în a adapta lumea și a-i ajuta pe ceilalți.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel