Ce cadou a primit fiica Andreei Esca, din partea iubitului, la doi ani de relație!

Andreea Esca nu poate fi decât mândră de fiica sa, Alexia Eram.  

(oar_w460)

Nu doar că aceasta învață bine și a luat BAC-ul cu media 9.97, ci Alexia urmează să plece să studieze din toamnă la o facultate de prestigiu din Marea Britanie. Până atunci însă, fiica Andreei Esca se bucură de o vacanță romantică la Paris, în compania iubitului său, artistul Mario Fresh, alături de care a aniversat doi ani de relație. În Capitala dragostei, cei doi tineri îndrăgostiți au avut parte de momente minunate, iubitul Alexiei oferindu-i la finalul unei cine romantice o frumoasă bijuterie, un inel, care încununează cei doi ani frumoși de relație și dragostea ce i-o poartă.

(oar_w460)

Emoționată, Alexia s-a pozat imediat cu acesta pe deget și a postat fotografia pe Instagram. După lungi plimbări în Paris, cei doi îndrăgostiți au adăugat un lacăt inscripționat cu numele lor pe celebrul pod Pont des Arts, pentru a avea o altă amintire de neuitat.

(oar_w460)

(oar_w460)

Mario Fresh, “fiul adoptiv al lui Alex Velea” își încurajează iubita să meargă la studii în străinătate. Cei doi cred într-o relație la distanță și și-au promis că se vor vizita cât de des pot. Fiica Andreei Esca, Alexia, merge la Londra la o facultate de arte, acolo unde va face marketing și publicitate în modă.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel