Ce-au găsit poliţiştii la percheziţiile din Harghita, într-un dosar de trafic de droguri - VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ: Poliția Română
Foto cu caracter ilustrativ: Poliția Română

Percheziţii într-un dosar de trafic de droguri de risc şi mare risc.

La data de 1 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Harghita, cu sprijinul poliţiştilor Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureş, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Harghita, au efectuat 8 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

De asemenea, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au mai efectuat 3 percheziţii domiciliare la persoane bănuite de contrabandă şi evaziune fiscală.

VIDEO: 



Din cercetări a reieşit că, în cursul anului 2021, în municipiul Odorheiu Secuiesc, un bărbat ar fi închiriat două garaje, în scopul disimulării şi comercializării drogurilor şi produselor accizabile. Faţă de alte 6 persoane sunt efectuate cercetări pentru stabilirea activităţii infracţionale.

În urma percheziţiilor, au fost descoperite şi ridicate 68,8 grame de droguri de mare risc(amfetamină), 38.580 de ţigarete, posibil provenind din contrabandă, 370 de litri de alcool sustras de la plata accizelor, diferite sume de bani, telefoane mobile, 1.005 euro şi 6.037 de lei.

La data de 1 noiembrie a.c., bărbatul a fost reţinut, pentru de 24 de ore, ulterior, fiind arestat preventiv, pentru 30 de zile, cercetările fiind continuate pentru trafic de droguri de risc şi mare risc şi deţinere de droguri de risc şi mare risc, pentru consum propriu, fără drept.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Odorheiu Secuiesc, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, continuă cercetările într-un dosar penal, cu privire la produsele accizabile descoperite (ţigarete şi băuturi alcoolice).

La activităţi au participat poliţiştii structurilor de investigaţii criminale, investigarea criminalităţii economice, ordine publică şi criminalistică, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita.

Activităţile au beneficiat de sprijinul Brigăzii de Operaţiuni Speciale Târgu Mureş, Serviciului de Operaţiuni Speciale Harghita şi al jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel