Ce așteaptă UE de la Republica Moldova. Intervenție de ultimă oră

Uniunea Europeană cere autorităţilor din Republica Moldova să respecte statul de drept și să garanteze democrația, în conformitate cu principiile de bază ale Acordului de Asociere, potrivit site-ului deschide.md.

„Uniunea Europeană se așteaptă ca Republica Moldova, țară asociată la UE, să respecte statul de drept și să garanteze democrația, în conformitate cu principiile de bază ale Acordului de Asociere", se anunță într-un comunicat de presă al Serviciului de Acțiune Externă al UE.

Apel la calm și reținere

„Ca urmare a deciziilor adoptate de Parlament și în lumina evoluțiilor ulterioare, Uniunea Europeană face apel la calm și reținere. Oficialii aleși democrat trebuie să găsească o cale de dialog pentru Republica Moldova. Uniunea Europeană se așteaptă ca Republica Moldova, țară asociată la UE, să respecte statul de drept și să garanteze democrația, în conformitate cu principiile de bază ale Acordului nostru de Asociere", se menționează în comunicat.

Potrivit celor menționate, UE va sprijini în continuare Republica Moldova. „Uniunea Europeană este pregătită să sprijine în continuare reformele care se află în centrul acordului nostru de asociere", se precizează în comunicatul emis de autoritatea europeană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel