Ce ar spune Grigore Vasiliu Birlic, geniul comediei românești, dacă s-ar uita la distribuția din Romina, VTM. Noua generație de... „actori” e fenomen

Birlic
Birlic

Ce ar spune Grigore Vasiliu Birlic, geniul comediei românești, dacă s-ar uita la distribuția din Romina, VTM, noua comedie care va fi lansată în 2023?

Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, s-a relansat TVR Cultural. Tot cam atunci, a început promovarea masivă a „filmului” de comedie cu noua generație de aur de „actori”, printre care:

1. Tzancă Uraganu

2. Yny Sebi

3. Bogdan de la Ploiești

4. Cristina Pucean

5. Costel Biju

Comedia este produsă de Selly, care a investit o sumă uriaș în acest film, iar premiera va avea loc pe 6 ianuarie 2023. Cei mai sus enumerați sunt maneliști, dansatori, trapperi și, mai nou, „shaormari”.

Cu tot respectul pentru distribuție, dar chiar nu se găseau niște actori care să joace în această comedie? Sunt atâția actori care merită promovați, iar noi facem filme românești cu trei-patru maneliști, unul fiind și antreprenor-shaormar, o dansatoare și un trapper. 

Și nu mă înțelegeți greșit. N-am nimic cu oamenii din distribuție. Unii dintre ei cântă bine, chestie de gust desigur, dar să fii actor în România și să vezi că în noile filme lansate joacă Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean... cred că te simți extraordinar.

Grigore Vasiliu Birlic, ai legătură. Mă rog... Shelly, ai legătura. Explică-i lui Tzancă cine a fost Birlic. Nu, nu, nu un nutriționst care ne zice „pas” la shaorma...

Iată cum sună sinopsis-ul:  

Romina (Nicole Cherry), înfiptă și isteață cum e ea, încearcă să salveze terasa tatălui ei din Costinești. Ca să reușească, e nevoită să își confrunte toate fricile. În peripeția ei, ajunge să se îndrăgostească de Valentino (Rareș Mariș), un turist venit în vacanță la Costinești, cu planuri de a cânta la chitară pe pietonală pentru a câștiga un ban cinstit. Romina îl ajută pe Valentino să devină artist în toată regula și, fără să își dea seama, Valentino ajunge să semene cam mult cu Gino (Bogdan de la Ploiesti). Între Romina și Gino pare că a fost ceva la un moment dat, iar asta îl face pe Valentino să devină gelos. Cei 3 sunt acompaniați de o gașcă foarte colorată, formată din Narcisa (Cesima Nechifor), Dana (Ana-Maria Guran), Mihai (Costi Max), Pamela (Cristina Pucean), Sebi (Yny Sebi), Bobby (Costel Biju) și Tzancă Uraganu. Va reuși Romina să salveze terasa tatălui ei? Și dacă da, cu ce cost?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel