EXCLUSIV  Ce ar face Teodorovici ca premier. Sunt vizaţi doi miniştri: Asta le-aş spune!

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici a spus care ar fi una dintre deciziile importante pe care le-ar lua în calitate de premier. 

Eugen Teodorovici a declarat, la DC News, că este foarte important ca o parte cât mai mare din cei 2% din PIB alocaţi Apărării să rămână în ţară. 

"Ministrul Apărării şi ministrul Economiei trebuie să creeze un cuplu fantastic de important, poate cheie. De ce? Pentru că ministrul Apărării este cel care trebuie să înzestreze armata română, iar cel a Economiei este cel care produce în România ce nevoi are armata română. Din păcate, între cei doi de multe ori nu există un consens. De multe ori, cel de la Apărare nu se preocupă să cumpere din ţară anumită tehnică militară sau un anumit tip de muniţie. Foarte bine, poate România nu produce astăzi dar poate într-un an, doi, trei, cinci, fabrica din România, dacă îi dai comandă, poate să producă.

Din punctul meu de vedere, dacă aş fi premierul acestei ţări, aş spune aşa: voi doi, miniştrii Apărării şi Economiei, aveţi un singur indicator de performanţă din partea mea, ca premier. Şi anume ca din 2% pe an pentru Apărare, trebuie să-mi rămână cât mai mult în România, pe producţie şi pe cercetare", a declarat Eugen Teodorovici.

VIDEO: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel