Ce a spus Schulz despre disputa Firea-Băsescu

Traian Băsescu i-a transmis Gabriela Firea că s-ar putea să nu-şi mai găsească soţul acasă dacă nu stă în banca ei. Mihai Gâdea l-a întrebat pe Martin Schulz cum comentează acest subiect.

Președintele Parlamentului European a spus că nu vrea să se implice în problemele interne ale României.

"Înțeleg pe deplin întrebarea dumneavoastră și vă cer să îmi acceptați răspunsul. Mă aflu aici pentru a cere sprijinul pentru candidatura mea. Nu voi dezbate problemele interne ale țării. Sunt președinte al Parlamentului European. Îmi este interzis să comentez comportamentul celui mai înalt reprezentant al țării. Nu voi comenta acest subiect. Eu nu voi comenta ce face Traian Băsescu în țară. Dumneavoastră puteți s-o faceți pentru că sunteți jurnalist. (...) Am fost surprins de faptul că eu și Traian Băsescu, la nivel instituțional, am avut o colaborare foarte bună. L-am respectat mereu. La Bruxelles este puțin diferit față de cum este la București. În privința respectării regulilor, dacă cineva nu respectă regulile UE, trebuie demarată o procedură, dar trebuie să existe probe. Dacă regulile sunt încălcate trebuie să acționăm, dar numai atunci când avem dovezi, fapte clare", a spus Martin Schulz la Sinteza Zilei.

Cea mai recentă mișcare făcută de avocatul Lucian Bolcaș

Gabriela Firea și Lucian Bolcaș nu renunță la lupta contra șefului statului, pe care-l acuză de șantaj și amenințare. Avocatul senatoarei a depus, la Parchetul General, o plângere împotriva Ordonanței din 18.04.2014 prin care s-a dispus suspendarea urmăririi penale în cazul plângerii penale împotriva președintelui Traian Băsescu, pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare și șantaj.

VEZI ȘI: Ultima mișcare a avocatului Bolcaș și senatoarei Firea împotriva lui Băsescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel