Ce a spus ministrul Justiției la DIICOT despre guvern

[] []

16 feb 2017 / 15:01
Salveaza PDF Comentarii

Ministrul interimar al Justiţiei, Ana Birchall, a declarat că a transmis în cadrul şedinţei de prezentare a raportului anual al DIICOT că actualul Executiv este foarte determinat în a lupta şi a sprijini lupta împotriva corupţiei.

'Astăzi, am fost la bilanţul DIICOT şi am felicitat pentru întreaga activitate a acestei unităţi de elită a Ministerului Public şi vreau să îi asigur de tot sprijinul din partea Ministerului Justiţiei şi a tuturor autorităţilor, începând cu Guvernul României în ansamblu. De asemenea, am transmis că actualul Executiv este foarte determinat în a lupta şi a sprijini lupta împotriva corupţiei şi i-am asigurat de tot sprijinul nostru, atât cât putem noi să facem la Ministerul Justiţiei', a declarat Birchall la finalul şedinţei.

Ea a subliniat că l-a asigurat pe procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, de tot sprijinul în cadrul dezbaterilor din Parlament a legii DIICOT.

[citeste si]

Ana Birchall a mai spus că decizia Guvernului este de abrogare a OUG 13 şi acesta este punctul de vedere pe care, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, îl va susţine în toate dezbaterile parlamentare care sunt în curs. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24