Ce a pățit Badea e groaznic! „Ca să înțelegeți în ce hal sunt... În mod normal, nu trebuia să vin la emisiune”

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a povestit, în noaptea de joi spre vineri, ce i s-a întâmplat după o emisiune de la Antena 3. 

„Ca să înțelegeți în ce hal sunt... În mod normal, nu trebuia să vin la emisiune, dar am venit. Vă explic de ce. Pentru că v-ați obișnuit cu un alt standard, cred. O să încerc să fac și în seara aceasta. Haideți să vă povestesc, pe scurt, ca să înțelegeți ce se întâmplă. După emisiune, m-am suit la frumosul volan să mă duc să-mi iau familia de unde era. Încep să conduc pe o autostradă din România. Conduc, conduc, conduc, zic hai că e bine. Nu era nimeni. Zic: n-am nicio treabă. Și merg. Dintr-o dată, murise unul dintre faruri. Zic: nu, nu, nu. Nu are cum să se întâmple asta, exclus! Ba se întâmplă. Deci, farul de pe dreapta a crăpat. Îngrozitor. Dau fază lungă, era bună. Sigur că imediat se vor găsi deștepți să zică păi te oprești la benzinărie. Bine. Vă dau trei ore să schimbați becul la mașina mea și vedeți dacă reușiți. Bun. Zic merg așa, bag faza lungă. Noapte, îți dai seama. Viteză mică, dar, totuși, eram pe autostradă. Chiar și așa, începeam să prind din urmă tiruri. Unele mergeau cu 60/70. Trebuiau depășite. Cu atenție, bun. O dată, de două ori, de trei ori. (...) Nu se ducea niciun pic de apă pe parbriz. Zic: nu, nu, nu. În mod normal, dacă nu mai era lichid, s-ar fi aprins un bec. Mă uit și nu era aprins niciun bec.

(...) Cu chiu, cu vai, ies de pe autostrada vieții și mă opresc în prima benzinărie. Frig. Deschid capota, era lichid de parbriz. (...) Intraseră frunze pe dedesubtul capotei. Bun. Rezolv cu asta, zic hai că, totuși, viața nu e atât de rea.

Durere atroce!

Merg așa și, cum mergeam, mă pocnește o durere de măsea. Atroce! Aproape insuportabilă. Nu știam ce să mai fac de durere. Ajung, în sfârșit, la 3:30, zic hai să dorm trei ore și mă întorc, aveam emisiune la radio. Nu am putut să dorm de durere. Nu aveam medicamente. Am răbdat până s-a făcut dimineață. Pastilele, când le-am luat, nu au folosit la nimic. M-am întors, m-am dus la radio, am făcut emisiune. Între timp, noroc că am vorbit cu un medic deștept. Deja sunt mult mai bine. Dar am trecut prin dureri insuportabile, nu am dormit deloc, să începem emisiunea!”, a spus Mircea Badea la începutul emisiunii sale de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel