Ce a pățit Adriana, șoferiță de TIR, în Franța, când a apelat la Poliție: ”Am fost șocată de răspunsul lor”. În ultimii 3-4 ani, a fost cumplit

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Adriana, șoferiță de TIR și voluntar în Europa, a dezvăluit situația critică în care se găsește ca șofer de TIR, cu atât mai mult cu cât este femeie. 

Adriana Mureșan este fondatoarea Voluntari în Europa. Aceasta a fost prezentă în cadrul emisiunii ”Departe de România”, acolo unde a dezvăluit cât de grea a devenit munca ei în ultimii ani. 

Printre subiectele abordate s-au numărat și dificultățile cu care se confruntă transportatorii în întreaga Europă când vine vorba de tâlhării, omoruri și alte momente de cumpănă.

”Este greu să te oprești într-o parcare să dormi și să nu poți să te odihnești pentru că stai atent să auzi toate zgomotele de afară. Nu pentru că ți-ar fura motorina, fiindcă apropo un camion are cam 1.500 de litri, nu vorbim de doi lei, nu pentru că ți-ar fura din marfă, ci pentru că se spargă cabina, să se intre peste șofer, să-i ia lucrurile personale. În zilele noastre, orice șofer are două telefoane în camion, un laptop, o tabletă, un GPS, carduri de alimentare. Vorbim de mulți bani acolo. Vezi continuarea pe DCNEWSTV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel