Ce a pățit un băiat din Sfântu Gheorghe după ce s-a pozat cu tricolorul

Un băiat din Sfântu Gheorghe a stârnit o serie de controverse după ce a postat o fotografie pe contul personal de Facebook.

În imagine, tânărul apare cu steagul românesc, având în fundal mii de maghiari care sărbătoreau Ziua Maghiarilor. De aici până la declanșarea unei adevărate revolte pe celebra rețea de socializare nu a mai fost decât un pas.

În dreptul fotografiei, mai multe persoane de origine maghiară au lăsat comentarii extrem de răutăcioase. Unul dintre comentarii, postat de Czine Hunor, este: "În locul tău nu aş mai ieşi pe stradă", iar în altul, David Laszlo scrie: "Cred că meriţi o bătaie mare". Un alt etnic maghiar, Deak Attila, spune: "Cred că va trebui să mergi să te distrezi de-acum în Braşov şi în Voineşti", în timp ce Sanci Kanyo scrie: "Nu-l omorâţi, vin acasă şi vreau şi eu să-i dau", scrie Mediafax.

Pe de altă parte, adolescentul este lăudat de către români pentru gestul său, iar printre susţinătorii acestuia se numără şi Sabina, eleva din oraşul Covasna care anul trecut, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, a mers la şcoală cu o bentiţă tricoloră.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Covasna, Nicoleta Marin, a declarat că nu a fost depusă nicio plângere în legătură cu ameninţările la adresa băiatului.

FOTO: Gândul.info.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel