Ce a discutat Udrea la masa de prânz cu tinerii din PMP

Deputatul Elena Udrea a luat vineri masa de prânz cu o parte dintre tinerii PMP, partid din care face parte, și împreună au dezbătut și un subiect proaspăt care vizează scena politică. 

La scurt timp după ce pe pagina de socializare a premierului Victor Ponta a apărut un mesaj bombă, din care reiese că președintele PSD ar părăsi cariera politică după alegerile din noiembrie pentru a se dedica familiei și celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa, Elena Udrea relatează, tot pe Facebook, cum au comentat tinerii din PMP această informație.

"La masa de prânz, în sediul de campanie, cu tinerii PMP: fasole bătută şi mâncare de mazăre, din produse româneşti. I-am întrebat ce părere au de anunţul lui Victor Ponta că se va retrage din politică după alegerile din noiembrie anul acesta. Mi-au răspuns că nu îl cred şi că, din păcate, cei ca Victor Ponta au compromis ideea şi speranţa de tineri în politică şi i-au făcut pe mulţi dintre ei să nu îşi dorească să devină politicieni", a scris, vineri, pe Facebook, Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel