Anchetă Caracal. Ce a declarat Rădoi în fața anchetatorilor la DIICOT

Omul de afaceri Remus Rădoi a fost audiat în această dimineață la DIICOT. 

Potrivit Mediafax, el a declarat că nu cunoaște nimic din posibila activitate infracțională a lui Gheorghe Dincă și a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în presă. 

”Remus Rădoi a dezmințit toate afirmațiile care i-au fost atribuite în media și, de asemenea, a arătat că nu cunoaște despre o eventuală activitate infracțională prezentă sau trecută a lui Dincă Gheorghe”, a declarat pentru Mediafax, Mihaela Porime, purtătorul de cuvânt al DIICOT.

Bărbatul a spus presei, la ieșirea din sediul DIICOT București, că a fost întrebat de procurori despre cazul crimelor din Caracal, însă omul de afaceri a spus că nu avea date pe care să le furnizeze.

La el a apelat un polițist de la IPJ Olt ca să găsească mașina lui Gheorghe Dincă. Se pare că mesajele sale dintre cei doi nu ar fi fost de interes pentru anchetatori. Este a treia oară când este chemat la audieri. Remus Rădoi spusese în spațiul public că nu are informații despre Gheorghe Dincă, ci avea mesajele cu fostul adjunct al IPJ Olt, dar și informații despre ce se întâmplă în zonă, legat de rețelele din Caracal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel