Ce a declarat bunica copilului sfâșiat de câini

52246fc095f9cf1d3e000000
52246fc095f9cf1d3e000000

Bunica copilului ucis de o haită de câini în apropierea Parcului Tei le-a spus anchetatorilor că a sunat la 112 după 20 de minute. Și-a dat seama anterior acestui moment că cei doi copii nu mai sunt în perimetrul său de supraveghere. A avut tendința de a-i căuta, însă i-a așteptat să se întoarcă de la joacă. S-a gândit că se vor întoarce și vor intra în panică în momentul în care nu o vor mai găsi. 

Declarațiile bunicii ridică anumite întrebări, care pot fi explicate prin starea de șoc în care s-ar fi aflat femeia în acele momente. Ea spune că a fost pentru prima oară cu cei doi copii în Parcul Tei, părinții acestora stând în alt cartier. Totuși, a avut încrederea de a-i lăsa să se joace într-o zonă în care nu-i putea supraveghea. Bunica nu a știut unde sunt copiii timp de cel puțin 20 de minute. Potrivit Gândul, bunica celor doi copii, unul de patru ani, celălalt de șase, le-a spus anchetatorilor că a ieşit cu cei doi nepoţi în parcul de lângă locuinţa ei şi s-a aşezat pe o bancă. Încă o dată, bunica a spus că nu a mai fost niciodată cu nepoții în acel parc, deși parcul este lângă locuința ei.

În jurul orei douăsprezece, femeia a constatat că nepoţii au dispărut. A vrut să-i caute, dar a renunțat, gândindu-se că se vor întoarce și nu o găsesc. Băiatul de șase ani s-a întors mușcat de câini, după 20 de minute. Acesta este momentul în care bunica a sunat la 112.

Echipajele ajunse la fața locului au avut bănuiala că băiatul de patru ani a căzut în Lacul Tei. Cadavrul a fost găsit de către unul dintre polițiști, însoțit de copilul de șase ani, care i-a arătat locul unde au fost atacați.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel