Ce a decis Procurorul General, Tiberiu Nițu, în cazul Elenei Udrea

Parchetul de pe lângă ICCJ a anunțat decizia luată, luni, de procurorul General, Tiberiu Nițu, cu privire la solicitările DNA de începere a urmăririi penale și de încuviințare a arestării preventive în cazul Elenei Udrea.

Vezi aici detalii despre solicitările DNA: GALA BUTE: DNA, nouă cerere de ARESTARE PREVENTIVĂ pentru ELENA UDREA

Procurorul General a solicitat președintelui Camerei Deputaților declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Elena Udrea. De asemenea, Tiberiu Nițu a transmis ministrului Justiţiei cererea însoţită de referatul cauzei, în baza cărora să solicite preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a Elenei Udrea.

"Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a solicitat preşedintelui Camerei Deputaţilor declanşarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de UDREA ELENA GABRIELA, fost ministru al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului şi actual membru al Camerei Deputaţilor, sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de luare de mită, în perioada în care avea calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

(...) Procurorul General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a transmis ministrului Justiţiei cererea însoţită de referatul cauzei, în baza cărora să solicite preşedintelui Camerei Deputaţilor încuviinţarea arestării preventive a deputatului UDREA ELENA GABRIELA sub aspectul săvârşirii a trei infracţiuni de luare de mită, în perioada în care avea calitatea de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Faptele reţinute în sarcina acesteia formează obiectul unui dosar al Direcţiei Naţionale Anticorupţie", transmite PICCJ printr-un comunicat.

Citește și: Udrea lansează un scenariu sumbru pentru Daniel Morar (CCR)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel