CCIR, precizări referitoare la o stenogramă a DNA

Camera de Comeț și Industrie a României face precizări cu privire la o stenogramă dintr-un dosar instrumentat de DNA în care este implicat Tudorel Dobre, președinte al Camerei de Comerț Bilaterale România – Kuweit.

Referitor la știrile apărute cu privire la stenograma din dosarul aflat pe rol la Direcția Națională Anticorupție al lui Tudorel Dobre, Președinte al Camerei de Comerț Bilaterale România – Kuweit, conform căreia a avut loc o discuție în data de 15 decembrie 2016 la Camera de Comerț și Industrie a României privind actele normative care vizează amnistia, facem următoarele precizări:

- Este probabil ca discuția să fi avut loc în spațiul de birou închiriat la momentul respectiv de Camera de Comerț Bilaterală România – Kuweit în CCIR Business Center, clădire în care își au sediul numeroase asociații și companii.

- Camera de Comerț Bilaterală România – Kuweit nu mai are în prezent spațiu de birou închiriat în clădirea CCIR Business Center.

CCIR Business Center pune la dispoziție spații pentru birouri complet echipate, servicii de IT/administrație, servicii de mentenanță și utilități și alte facilități. CCIR Business Center asigură pachetul complet de servicii pentru organizarea de evenimente, precum închiere săli, asistență tehnică, secretariat, suport logistic, se precizează într-un comunicat primit la redacție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel