EXCLUSIV  Cazuri Caracal, Dâmbovița, scandaluri în Poliție. Dumitru Coarnă iese la rampă: Aici s-a greșit

Dumitru Coarna FOTO AGERPRES
Dumitru Coarna FOTO AGERPRES

Dumitru Coarnă, preşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual, a făcut declarații pentru DCNews în contextul cazurilor din ultima perioadă.

DCNews: Cu privire la cazurile din ultima perioadă, Caracal, respectiv Dâmbovița, este imaginea MAI, respectiv a Poliției tot mai șifonată? Dacă da, de ce? Ce trebuie schimbat cu privire la comunicarea publică?

„În primul rând, la nivel de imagine publică trebuie să comunicăm corect. Este și cazul Ministerului de Interne. Precizez urmatorul fapt: Ministerul de Interne trebuie să comunice, să iasă, să vorbească, să transmită mesaje societății. Acești oameni nu comunică, nu vorbesc, nu transmit nimic. Se creează senzația că nu există MAI. Acesta este primul aspect! Nu comunici, nu exiști! S-a muncit în toate dosarele din ultima perioadă, dar s-a și greșit. Nimeni nu încearcă să explice acest fapt”, a spus Dumitru Coarnă, duminică.

„Sigur că putem discuta si am mai discutat pe cauze obiective, logistică, operațional, dar la nivel de comunicare, la nivel înalt, MAI nu există. Avem o problemă mare! MAI nu a ieșit la comunicare publică, să transmită mesaje că ne asumăm greșelile, dar să transmitem faptul că s-a muncit colosal și în cazurile din ultima perioadă, Caracal, respectiv Dâmbovița.

Aceste lucruri trebuie comunicate corect pentru ca lumea să le înțeleagă dincolo de activitatea de pe pagina de Facebook a MAI”, a mai spus Dumitru Coarnă pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel