Cazul Vaslui se repetă în Capitală. Tânără violată de OPT indivizi

Foto Pexels
Foto Pexels

După o lună de anchetă polițiștii bucureșteni au reușit să dea de urma a opt indivizi care anul trecut de ziua Sf. Ștefan, timp de mai multe ore, au violat o tânără.

Anul trecut, de ziua Sf. Ștefan o tânără în vârstă de 14 ani a ieșit să se întâlnească cu un tânăr cunoscut pe o rețea de socializare. A fost invitată la o plimbare cu mașina iar aceasta a acceptat. Pe drum însă, tânărul a oprit mașina și a mai luat alți trei prieteni la ”plimbare”. Au ajuns undeva la o casă aflată în construcție în comuna Pantelimon. Aici se mai aflau alți patru bărbați. Tânăra a fost dusă la etajul întâi al clădirii unde brutele au violat-o timp de mai multe ore. Țipetele fetei cât și încercarea de a se opune nu s-au soldat cu niciun rezultat. Indivizii și-au satisfăcut poftele animalice și apoi au urcat-o în mașină și au abandonat-o la departe de casă.

Tânăra a sesizat poliția și s-a deschis dosar penal. Anchetatorii abia după o lună au reușit să dea de urma autorilor și să îi rețină. Conform unor surse citate de Realitatea Plus printre autori se află și un minor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel