Cazul urșilor. Aberație a autorităților: ”Aş striga să se audă şi pe Marte”

Scutaru Cristina / 28 aug 2018 / 09:54 Salveaza PDF Comentarii
urs
Descriere foto: urs

Jurnalista Angela Bîrsan a atra atenția despre ce se întâmplă în cazul urșilor din România și problemele care pot apărea.

”Saga urşilor din Băile Tuşnad şi Miercurea Ciuc continuă... Cele patru ursoaice din staţiune au dormit liniştite sau şi-au făcut "plimbarea" obişnuită de seară pe strada Gării unde au intrat într-o gospodărie, la numărul 77, la ora 21 (a mai intrat şi în urmă cu câteva nopţi) în timp ce "specialiştii" le-au aşteptat degeaba pentru relocare, "la cotitură", în nişte locuri cam bizare, recomandate de autorităţile locale...

La Miercurea Ciuc, ursoaica cu doi pui, văzută şi filmată prin faţa Tribunalului Harghita în urmă cu o săptămână, a îngrozit noaptea trecută, în jurul orei 4, localnicii din preajma Colegiului Naţional Octavian Goga unde a fost împuşcat un urs căruia i-a şi luat locul, în viteză... Aş striga să se audă şi pe planeta Marte: autorităţile îşi aduc aminte că la jumătatea lunii semptembrie începe noul an şcolar??? Chiar aşteptaţi să se întâmple o tragedie pentru a interveni responsabil?”, a scris jurnalista Angela Bîrsan pe Facebook.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23