Cazul sirianului ucis: soția, reținută de Poliție, lucra la Inspecția Muncii

Soția sirianului descoperit mort în portbagajul unei mașini abandonate și amantul acesteia au fost reținuți de Poliție. Ei par a fi principalii suspecți în cazul uciderii lui Moustafa Haj Saleh. Soția acestuia, Andreea Maria Pătrașcu, lucrează în Ministerul Muncii, potrivit Știrilor ProTv. Inspectorul general de stat de la Inspectia Muncii a precizat ca Andreea Maria Pătrașcu lucrează la Departamentul Relații Internaționale, iar ca angajat nu au fost niciodata probleme in legatura cu ea.

Surse judiciare ar fi declarat, potrivit EvZ, că bărbatul reţinut ar fi Gabriel Alfons Arhire, în vârstă de 34 de ani. Acesta ar face parte din organizaţia PSD sector 3.

Omul de afaceri de origine siriană Moustafa Haj Saleh a fost descoperit mort, în urmă cu o săptămână, în portbagajul unei mașini abandonate în cartierul Pantelimon, din București.

În ceea ce privește motivele crimei, anchetatorii au pornit, inițial, de la trei ipoteze: reglare de conturi, răzbunare și eliminarea din afaceri. De altfel, mai mulți dintre cei audiaţi au declarat că sirianul ar fi avut mai multe datorii la cămătari, deoarece afacerile nu îi mai mergeau și frecventa cazinourile. Mai mult decât atât, chiar soția sirianului mort le-a spus anchetatorilor că era extrem de stresat înainte să dispară şi că a refuzat să vorbească despre motive.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel