Cazul sfâșietor al unui cățeluș din România. "A fost mână de om hain"

Un caz șocant cu un cățeluș a uimit pe toată lumea. În ciuda suferinței care i-a fost provocată de un om fără inimă, patrupedul nu și-a pierdut devotamentul și încrederea.

Patrupedul are probleme grave la lăbuțe. Persoana care l-a găsit cere ajutorul medicilor veterinari care ar putea să îl facă bine. În rândurile care urmează, găsiți povestea lui:

"El este Suflețel... un suflet de cățel căruia oamenii i-au luat dreptul la o viață normală dar care, în ciuda suferinței, nu și-a piedut încrederea în oameni și nici devotamentul. Mititelul a fost găsit de bunica mea, la poartă, în starea în care îl vedeți. Nu cred că a fost lovit de mașină pentru că nu avea alte răni, ci de o mână de om cu sufletul hain. I-a oferit un colț de curte și mâncare, iar mititelul a avut zile. E de mai mult de o lună în starea asta, însă vrea enorm de mult să trăiască, mănâncă bine și chiar latră noaptea încercând sa păzească colțul ăla de curte al lui. Din păcate, cabinete veterinare nu sunt decât la zeci de km depărtare, iar posibilități materiale nici atât... știți poate cum e la țară. Ce va face Suflețel când va veni zăpada, cand pământul va fi atât de înghețat încât va face răni adânci în corpul lui mititel?

Mi-e teamă că îl va doborî frigul. El vrea sa trăiască, are multa energie, multă voință, dar are nevoie și de cineva care să vrea și mai ales să-l poată ajuta mai mult. Știu ca speranțele sunt puține. Eu îl pot aduce până în Constanța, dar nu am cum să-l ajut mai mult. Daca ar avea vreo șansă să meargă și să poată supraviețui la curte, nici nu s-ar pune problema să nu găsim și pentru el un castronel de mâncare și un adăpost, însă în starea în care este nu prea are cum. Mi-e teamă că în curând se va umple de rani și nu va mai fi nimic de făcut... Va rog, distribuiți povestea lui...", a fost mesajul scris de persoana care are în prezent grijă de cățel.

Toți cei care vor să îl ajute pe bietul animăluț pot accesa pagina de Facebook: https://www.facebook.com/events/675577379132073/

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel