EXCLUSIV  Cazul misterios al femeii din București care s-a trezit că i-au dispărut rudele din cimitirul Bellu. Avocatul Cuculis: Ce ascunde această situație

Foto Pexels
Foto Pexels

O femeie din București care avea un loc de veci în cimitirul Bellu, unde erau îngropate rudele ei, inclusiv mama sa, s-a trezit la ultima vizită că a dispărut mormântul. Adrian Cuculis a comentat, luni, în exclusivitate pentru DCNews, cazul, care, în opinia avocatului, relevă, de fapt, o profanare „grosolană” de morminte ascunsă în spatele „nu știam al cui este mormântul”.

O femeie care avea rudele îngropate într-un loc de veci din cimitirul Bellu a descoperit că mormântul și crucea au dispărut, chiar și osemintele au fost scoase și depozitate într-un loc de care familia nu știe.

„Am preluat acest dosar de săptămâna trecută. Am început să facem adrese către Administraţia Cimitirelor, din câte știu Bellu este sub ordinea Capitalei. Vrem să aflăm cum a fost posibil să scoată mortul de acolo, în condițiile în care nu era un mormânt părăsit, adică era un mormânt dublu, cu două locuri, cu criptă în interior, cu cruce de marmură”, a spus avocatul Adrian Cuculis, precizând că a fost luat absolut „tot”.

„Are doamna niște fotografii, nu mai e nimic acolo! E ca și cum nu ar fi fost niciodată nimic acolo! Inclusiv Poliția care a venit la fața locului a sfătuit-o să depună o plângere pentru profanare de morminte”, a explicat avocatul.

„Doamna se ducea tot timpul la mormânt, o știau oamenii de acolo. Ea avea o problemă din punct de vedere al actelor, un titlu de proprietate care nu era schimbat, nu o lăsau să plătească. Nu justifică nimic să scoți omul din groapă și să-l arunci!”, a spus avocatul Adrian Cuculis, luni, în exclusivitate pentru DCNews.

„Cazul relevă, de fapt, o profanare de morminte ascunsă în spatele nu știam al cui este mormântul, probabil în scopul de a fi tranzacționat”, a mai precizat avocatul.

Citește și / Polițistul care a lovit două fetițe cu mașina circula cu 88 km/oră

Poliţistul care a lovit mortal cu maşina o fetiţă aflată pe trecerea de pietoni din Sectorul 1 şi i-a rănit grav prietena circula cu 88 km/oră.

Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia Raisei, fetiţa care a murit în accident, susține că, potrivit raportului final, polițistul a circulat cu 88 km/h când a accidentat fetițele pe trecerea de pietoni.

„Neatenția, ignorarea semnelor de circulație și viteza excesivă, toate cuprinse în culpa polițistului. Se mai arată că mașina MAI era corespunzătoare din punct de vedere tehnic”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Accidentul a fost pe 13 ianuarie, cele două fetițe au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. În mașina poliției era un singur poliţist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel