Cazul maşinilor căzute în groapă. Brigada Rutieră: Valabilitatea acordului lucrărilor RADET era depăşită

Reprezentanții Brigăzii Rutiere au făcut declarații în cazul maşinilor căzute în groapa din București.

Valabilitatea acordului pentru realizarea lucrărilor de către RADET în Aleea Compozitorilor din Capitală, unde două maşini au căzut într-un şanţ, era depăşită, a precizat luni Brigada Rutieră.

"În urma verificărilor, s-a constatat faptul că, în data de 20 noiembrie, RADET a primit acord de intervenţie din partea Brigăzii Rutiere, valabil 48 de ore, în vederea realizării lucrărilor din Aleea Compozitorilor. De asemenea, s-a stabilit faptul că la data producerii evenimentului rutier valabilitatea acordului era depăşită, urmând a fi dispuse măsurile legale", spun oficiali ai Brigăzii Rutiere, scrie Agerpres.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei

 

În prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt, respectiv dacă obstacolul a fost semnalizat corespunzător ori în caz contrar care sunt motivele nesemnalizării sau ale eventualelor deficienţe.

Directorul general al companiei Termoenergetica, Alexandru Burghiu, a declarat luni, pentru Agerpres, că a fost depusă o plângere penală împotriva a doi bărbaţi care ar fi aruncat indicatoarele ce semnalizau groapa făcută pe un şantier al RADET şi în care au căzut două autoturisme.

Duminică seara, două autovehicule care circulau pe Aleea Compozitorilor din Capitală au căzut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare, unul dintre şoferi fiind rănit uşor, a informat Brigada Rutieră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel