EXCLUSIV  Cazul Greenfield, cale acces. Informație în PREMIERĂ: Ce decizie s-a luat

Scutaru Cristina / 21 sep 2017 / 17:48 Salveaza PDF Comentarii

Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1, a dat o informație în premieră la interviurile DC News Live vizavi de Ansamblul Greenfield din Băneasa.

Edilul a explicat că s-a găsit o soluție privind calea de acces. În contextul în care ONG-urile se plângeau că dacă se va face șosea, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete, cu trotuar, va fi o suprafață foarte mare de pădure afectată, Daniel Tudorache a anunțat ce măsura s-a luat.

"O echipă de la Primăria Sector 1 s-a întâlnit cu Prefectul Capitalei și cu Prefectul de Ilfov pentru că trebuie să facă un transfer de terenuri de la Ilfov către București pentru a putea să rezolvăm acea cale de acces. Vă spun un lucru în premieră. Cei de la ONG-uri ziceau că dacă facem acea șosea prin pădure, cu două benzi pe sens, cu piste de biciclete, cu trotuar, va fi o suprafață foarte mare de pădure afectată. Nu! S-a luat următoarea decizie: să fie doar o bandă pe sens, de trei metri, cu un trotuar de un metru și jumătate. (...) În final vor fi patru căi de acces", a zis Daniel Tudorache.

[citeste si]

"Căutând și căutând soluții, am descoperit că o jumătate din drum, o cale de acees în Greelfield aparține de Voluntari. Automat, Voluntari trebuie să cedeze Primăriei Capitalei acea bucată de teren", a mai zis Daniel Tudorache la interviurile DC News Live.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28