Cazul Flynn. Un avocat de la Casa Albă face precizări importante

Un avocat al Casei Albe a spus că recunoaşterea vinovăţiei de către Michel Flynn, fostul consilier pe probleme de securitate al lui Donald Trump, implică pe oricine altcineva în afară de domnul Flynn.

Mai mult decât atât, acesta a afirmat că Michel Flynn a lucrat la Casa Albă aproximativ 25 de zile fiind, de fapt, un "fost oficial din administraţia Obama".

Ancheta în cazul presupusei ingerințe ruse a fost impulsionată vineri prin inculparea lui Michael Flynn - fostul consilier pentru securitatea națională al președintelui american Donald Trump - care a pledat vinovat, recunoscând că i-a mințit pe anchetatorii FBI.

O anchetă amplă condusă de procurorul special Robert Mueller cu privire la ingerința Rusiei în prezidențialele din 2016 și presupusele legături între apropiații lui Trump și Moscova face să planeze de mai multe luni sabia lui Damocles deasupra președintelui american.

Prezentat unui judecător de la o curte federală din Washington vineri dimineață, Michael Flynn, fost șef al serviciilor militare americane, a pledat vinovat.

"Accept decizia de a pleda vinovat", a declarat judecătorul Rudolph Contreras. "Nu va fi niciun proces", a adăugat el.

Aceasta sugerează că acum Michael Flynn este dispus să coopereze cu anchetatorii. De altfel un comunicat emis ulterior menționează faptul că fostul consilier a acceptat să coopereze cu justiția, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel