EXCLUSIV  Cazul fetiței din Dâmbovița scoate la iveală lucruri șocante. România, iadul disparițiilor

Mașină de Poliție
Mașină de Poliție

În România, există foarte mulți copii dispăruți fără urmă.

Zilnic între unu și cinci copii dispar de la domiciliu. Unii se răzvrătesc împotriva părinților considerând că sunt destul de mari încât să își poarte singuri de grijă, alții sunt răpiți, alții dispar pur și simplu de lângă părinți, într-o clipă de neatenție, iar alții când se duc la cumpărături. Numai părinte să nu fi în astfel de momente. Unii se întorc, alții nu. Poliția a destrămat câteva grupări de trafic de minori pe care i-au folosit la cerșit în Occident fiind eliberați zeci de copii, există cel puțin 12 cazuri în care minorii au dispărut fără urmă, chiar dacă poliția a depus eforturi să dea de urma acestora.

Un caz suspect este cel al unui băiat din Vaslui, Mădălin Giuliano Țibuliac care la data de 05.07.2018, în jurul orei 12.15, băiatul născut 02.02.2003, în mun. Bîrlad, jud. Vaslui, a fost luat de persoane necunoscute dintr-un autoturism în care se afla împreună cu tatăl său, pe raza orașului Vaslui.

Dispăruți în apele învolburate ale râurilor

Există și cazuri în care copiii au căzut în râuri și s-au înecat. În lipsa trupului cazul este catalogat ca dispariție până nu se probează decesul. Așa este și cazul lui Nicolae Alexandru Chirilă, care la data de 8.06.2007 a căzut cu bicicleta în râul Prut și s-a înecat. Trupul nu i-a fost găsit.

Un alt caz este cel al Danielei Baciuna

Aceasta a dispărut la data de 14.04.2006, de pe raza orașului Reșița. "Există date că aceasta a căzut în raul Barzava, care avea un debit mare și a fost luată de curenți, până în prezent aceasta nefiind găsită. La data dispariției purta pantaloni trei sferturi de culoare roșie, maiou de culoare albă, șlapi de culoare deschisă", arată Poliția Română.

De asemenea un alt caz șocant este cel al lui Dumitru Adrian Stoica

Acesta la data de 21.02.2007 a plecat cu tatăl său la pescuit pe râul Sabar ce curge prin pădurea Sintești. Există suspiciuni că acesta s-a inecat în râu, când tatăl său a plecat de lângă el să caute un buștean.

Citiți, pe larg, aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel