Cazul Emma Zeicescu - DIICOT. Mircea Badea a avut DREPTATE!

Mircea Badea
Mircea Badea

Pe data de 9 octombrie, Emma Zeicescu anunța că intră în concediu medical timp de o săptămână.

"Cand corpul iti spune in mod abrupt ca trebuie sa iei o PAUZA si sa te ODIHNESTI, e semn ca trebuie sa inveti sa pui mai mult pret pe SANATATE! Ne vedem peste o saptamana la tv! #ConcediuMedical", a fost mesajul jurnalistei. De atunci au trecut două săptămâni, iar Emma Zeicescu nu s-a mai întors la TVR 1. 

Mircea Badea a avut, din nou, dreptate, în acest caz.

"Nu știu în ce concediu medical e Emma Zeicescu, dar părerea mea este că nu se mai întoarce la TVR, postul public de televiziune. Eu nu cred că ne mai vedem într-o săptămână. Poate mă înșel, nu ar fi prima dată pentru că la postul național de televiziune se pot întâmpla multe. Vedem dacă ne mai vedem. Bine, nu se uita nimeni la emisiunea ei", a zis Mircea Badea la Antena 3 încă de pe 11 octombrie.

Puși sub acuzare

Jurnaliștii Claudiu Popa și Emma Zeicescu au fost puși sub acuzare de DIICOT. Potrivit procurorilor "prin ordonanţa din data de 02.10.2018, procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată. În fapt s-a reţinut că la data de 11.08.2018, în timp ce se aflau pe razalocalităţii Buftea, la intrarea în spațiul unde se desfășura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept, droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două țigarete confecționate artizanal ce conțineau cannabis în amestec cu tutun." DIICOT precizează că pe întreg parcursul procesului penal, suspecții și inculpații beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel