Urmărește emisiunea live



Cazul dramatic din Sălaj, analizat de criminologul Dan Antonescu: Este luat piciorul de pe frână. Furie scăpată de sub control

Sursa foto: AGERPRES
Sursa foto: AGERPRES

Criminologul Dan Antonescu a analizat cazul dramatic din Sălaj în care o femeie a murit după ce a fost aruncată de la balcon de soțul ei, de la etajul 3.

O femeie a murit, după ce a fost aruncată de la balcon de soțul ei, de la etajul 3, în Sălaj. Potrivit unor surse din cadrul anchetei, bărbatul și-ar fi recunoscut vina. A existat o ceartă, auzită și de către vecini, iar acesta a împins-o pe femeie. Căderea de la etajul 3 a produs decesul. Bărbatul este cercetat acum pentru omor calificat, urmând ca procurorii să finalizeze cercetările și să dispună ceea ce urmează să se întâmple. În cadrul unei emisiuni la Antena 3 CNN, criminologul Dan Antonescu, a analizat crima din Sălaj.

"Să nu uităm că dacă analizăm aceste cazuri de violență în cuplu găsim, la marea majoritate, un numitor comun..."

"Să nu uităm că dacă analizăm aceste cazuri de violență în cuplu găsim, la marea majoritate, un numitor comun, un factor comun și anume consumul de alcool. (...) Alcoolul este un dezinhibant și inițiator de violență, de cele mai multe ori. Pur și simplu, este luat piciorul de pe cea acea frână firească pe care o avem cu toții", a spus Dan Antonescu.

"(...) Mai avem un numitor comun, de cele mai multe ori lângă acest consum de alcool găsim gelozia. De regulă, atunci când se întorc de la o petrecere, membrii cuplului ajung să-și reproșeze diferite lucruri. Ba că a dansat prea mult cu cineva, ba că a avut nu știu ce priviri, cine știe ce i s-a părut și de aici vin scandalurile. Gelozia și consumul de alcool duc de cele mai multe ori spre astfel de gesturi. Îmi pare rău (...) că avem de-a face cu o astfel de posibilitate. Există instituția divorțului, există instituția despărțirii, chiar dacă ea nu este oficială, mai ales în cazul concubinajului. Aici avem de-a face cu un soț și o soție (...), cu o furie scăpată de sub control și ulterior bărbatul și-a recunoscut fapta", a concluzionat criminologul Dan Antonescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel