EXCLUSIV  Cazul Dincă - pedeapsa cu moartea. Teologul Guia: Vă spun în premieră

În contextul măsurilor care ar putea fi aplicate pentru a nu se mai repeta cazul de la Caracal, teologul Valentin Guia a venit cu un punct de vedere pentru DC News.

DC NEWS: Pentru că s-a vorbit în spațiul public și despre pedeapsa cu moartea, care este opinia dumneavoastră cu privire la acest aspect tranșant?

'Vă spun în premieră. Pentru că și eu am auzit vorbindu-se acum și de pedeapsa cu moartea în contextul cazului Caracal, doresc să precizez faptul că eu nu sunt de acord cu pedeapsa cu moartea. În momentul în care cineva l-ar condamna la moarte își va asuma păcatele lui Dincă, care vor rămâne în lume, în loc ca el (n.r. Dincă) să se căiască, să sufere pentru ceea ce a făcut, să se împărtășească cu Trupul și Sângele Mântuitorului nostru, Iisus Hristos. Însuși, Mântuitorul ne spune să mergem până la capătul zilelor și să ne căim de păcatele noastre pentru a putea dobândi viața veșnică, împărăția Lui Dumnezeu. Gheorghe Dincă se poate căi pentru că și tâlharul care a stat pe cruce lângă Mântuitorul s-a întors în ultima clipă, dobândind raiul.' a conchis teologul Valentin Guia, pentru DC News.

VEZI ȘI Teoria lui Valentin Guia, teolog: Singura cale prin care Gheorghe Dincă va spune ADEVĂRUL 100%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel