Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Cazul Dan Condrea. Amănunte-BOMBĂ care dau peste cap tot ce se știa până acum

Trei amănunte din trecutul lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, și o mișcare din ziua morții ar putea susține varianta sinuciderii, a declarat psihologul Hanibal Dumitrașcu pentru DCNews.

Imediat după anunțul privind accidentul în care și-a pierdut viața Dan Condrea, prof. Hanibal Dumitrașcu dădea puține șanse variantei sinuciderii. Informațiile furnizate de presă în ultimele două zile l-au făcut să-și schimbe opinia.

”Am aflat din dezvăluirile apărute în spațiul public că Dan Condrea avea un comportament violent, compulsiv. Așa reiese din detaliile despre certurile cu un angajat Hexi Pharma, din procesul de divorț etc. Un astfel de profil psihologic poate conduce la sinucidere, prin întoarcerea către el însuși a furiei, a comportamentului distructiv. Suicidul nu se face la întâmplare, este premeditat, ține de istoria personală, a adăugat prof. Dumitrașcu.

Condrea părea un om orgolios, care îi domină pe cei din jur. Dacă ar fi luat otravă, s-ar fi considerat un laș. Așa, a acționat ca un bărbat, în compulsia lui și-a lăsat o ultimă amprentă prin gestul spectaculos. Să nu uităm că a făcut karting. Era vitezoman, făcuse karting, un sport de risc, iar aceste pasiuni implică un comportament parasuicidal, o anumită gândire despre sine. Au fost mai multe argumente în favoarea sinuciderii: mesajul sms, discuții, faptul că a ales o mașină mai puțin dotată, care să-l protejeze. Dar o dovadă în plus, din ziua accidentului, mi se pare faptul că și-a lăsat copilul la mama biologică, la fosta soție.

El avea dreptul de custodie, era zi de vizită, deci a așteptat ca fetița să fie pe mâini sigure, apoi a pus punct. Evident, contează și că a doua zi mergea la Parchet, că i se îngustaseră posibilitățile de acțiune. Dar, momentul a fost ales după plasarea fetiței, ceea ce îmi întărește convingerea că a fost un gest premeditat. Spre deosebire de alți afaceriști care au mers în pușcărie, știind că într-un an-doi se întorc acasă, la afaceri sau la conturile puse de-o parte, în cazul lui Condrea, sms-ul arăta că e conștient că este scos din joc. Că nu are la ce să se întoarcă după ani grei de pușcărie. Restul, se cunoaște”, a spus prof. hanibal Dumitrașcu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel