Cazul Colectiv. "S-a folosit un gaz de luptă! A fost terorism chimic"

Cazul tragediei de la Colectiv este departe de a fi închis. O nouă teorie dezvăluie faptul că la Colelctiv este vorba despre terorism chimic, potrivit unei teorii lansată de trei specialiști în științe militare care aduc din nou argumente în favoarea acestei ipoteze.

Cei trei specialisti care rastoarna concluziile autoritatilor in privinta tragediei din Colectiv sunt: Raisa Ivantenko (Maior in retragere – master in Comanda Celulelor de Criza in cazul atacurilor teroriste – Haga, doctor in CBRN – Chemical, Biological, Radiological and Nuclear – Khabarovsk, Academia Militara a Federatiei Ruse); Lucian Cosma (expert antitero CBRN - fizician, dr in Stiinte Militare, Arme si Munitii Neconventionale) si Cpt Cristi Gomoi (dr in Stiinte Militare – Arme Chimice, Academia Tehnica Militara din Romania), potrivit wowbiz.ro.

Cei trei au publicat o scrisoare deschisa prin care demonstreaza ca in cazul Colectiv sunt multe detalii care nu s-au spus. Ei sustin ca se poate vorbi despre terorism chimic in acest caz, iar reactia autoritatilor a fost una complet gresita.

[citeste si]

"Acidul cianhidric este GAZ DE LUPTA! Folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de lupta prin Conventia privind interzicerea dezvoltarii, producerii, stocarii şi folosirii armelor chimice şi precum si a distrugerii acestora, conventie deschisa spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu actiune generala, din cauza gradului marit de toxicitate și efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încarcaturi mixte incendiar-STL, care pot avea actiune atât incendiara cât și toxica, mai ales ca sub actiunea caldurii și a undei de șoc, aburii de acid cianhidric sunt transportati de aer cu rapiditate putând fi inhalati de catre persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = doza letala pentru om!!!)".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel