Bărbat din Caracal: ”Gheorghe Dincă, jigodie mare!”. Ce spune despre Alexandra, pe care o mai luase la ocazie

Un vecin cu Gheorghe Dincă susține că a fost în curtea suspectului de la Caracal. Ce a văzut acolo l-a oripilat și l-a speriat foarte tare. 

Un bărbat care este vecin cu Gheorghe Dincă și care a fost în curtea suspectului de la Caracal a făcut dezvăluiri unui reporter România TV. Omul spune că s-a speriat foarte tare după ce a văzut mai multe cuțite pe o masă și după ce Gheorghe Dincă i-ar fi pus mai multe întrebări. 

"Vă spun sincer: de la început mi-a lăsat o impresie de bandit. Eu de aia nu m-am m-ai dus. E bandit de bandit. Și stiți cât de hoț e? Nu declară nimic. Dar nu ați intrat în curte atunci? Am fost, am văzut și cuțitele alea. Mi se bătea ochiul, așa îmi făcea! M-a întrebat de grupa sanguină! Da! El, da! Mi-a zis ce grupă sanguină aveți? Zic 0,1. Și ce vârstă! Ați fi de o vârstă cu mine, a zis el! Domnule, merg în 66 de ani, am iesit la pensie. Tot mi se bătea ochiul domnișoară de îmi sărea din cap! Îmi sărea din cap, înțelegi mata!? Și când am văzut cuțitele alea și cutitul de v-am povestit ieri, pe fereastră... mi s-a ridicat părul în cap!” a spus vecinul.

Întrebat dacă ”Erau cum a zis și doamna aceea, înșirate pe masă și la vedere?”, el a răspuns: ”Da, păcat că nu am putut să le număr și nu vreau să exagerez, dar erau ori peste 10, ori cel puțin 8 sau 9.”

”Le avea în curte?” a întrebat reporterul. ”Erau afară! Domnișoară, dacă vă spun sincer: am transpirat imediat! Vă spun sincer că mi-a lăsat o impresie de vagabont. E jigodie mare. Ar trebui toți schimbați de la poliție de la Caracal! Nu mă feresc de dumneavoastră. E mafie mare!”.

Bărbatul se pare că o știa pe Alexandra. Întrebat de acest lucru, răspunde: ”A venit cu mine de atâtea ori la ocazie! Mi-a spus să vă dau bani! Du-te fată să îți iei bomboane, zic! I-am spus: ai mare grijă unde te urci, sunt atâția nebuni, atâția tâmpiți! Știți ce rău îmi pare de ea? E păcat că nu ați cunoscut-o. Era o fată rară și învăța foarte bine", a declarat martorul pentru România TV.

VEZI ȘI: Ordin european de anchetă pe numele lui Gheorghe Dincă emis de DIICOT

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel