Cazul Caracal. Mandatul de arestare a lui Gheorghe Dincă a fost prelungit

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă a fost adus astăzi în fața magistraților pentru a-i prelungi mandatul de arestare preventivă. 

UPDATE: Mandatul de arestare preventivă a fost prelungit cu încă 30 de zile, până pe data de 24 octombrie inclusiv. Conform Româia TV, suspectul nu a contestat decizia magistraților. 

- Știrea inițială - 

După cele două zile de reconstituire, Gheorghe Dincă este dus astăzi în fața judecătorilor, susține România TV. Judecătorii vor prelungi mandatul de arestare preventivă.

"În zilele de 16 şi 17.09.2019, procurorii DIICOT - Structura Centrală împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară delegaţi în cauză, pe baza materialului probator administrat până în prezent, au procedat la reconstituirea parţială a activităţilor ce reprezintă elementul material al infracţiunilor cercetate în cauza denumită generic 'Caracal'. Activităţile întreprinse au vizat indicarea de către inculpatul Dincă Gheorghe a principalelor momente sub aspectul racolării, răpirii, adăpostirii, violării şi uciderii celor două victime, precum şi modalitatea şi mijloacele comiterii infracţiunii de profanare de cadavre, în raport de aceleaşi două victime", se precizează în comunicatul DIICOT.

Au trecut aproape două luni de la începerea anchetei și de când Dincă a recunoscut că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceşanu și Luiza Melencu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel