Cazul Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu, la România TV: Dincă nu este un criminal. Ei nu fac nimic altceva

foto Arhivă
foto Arhivă

Mama Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă nu este un criminal, iar anchetatorii se grăbesc să le declare pe fetele dispărute din Caracal, decedate.

Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, fata din Caracal care a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă și care a sunat la 112 pentru a cere ajutor că a fost răpită și violată, a vorbit în această seară în direct la România TV despre ancheta autorităților. 

”Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. Dacă nu sunam noi autoritățile nu ne informa nimeni nimic. Nu ne-au căutat. Eu cred că copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil. Nu lua fetele ăstea să le omoare. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Ei se grăbesc să le declare pe fete moarte. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește. (...)”, a spus Teodora Măceșanu în direct la România TV. 

În cadrul intervenției televizate, mama Alexandrei Măceșanu, a mai precizat că a fost la un pas să facă o înmormântare în memoria fiicei sale. Acest lucru nu s-a mai întâmplat însă și susține că fiica sa este în viață.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel