Cazul Caracal. Gheorghe Dincă a ajuns din nou la audieri

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Ancheta de la Caracal continuă. Suspectul Gheorghe Dincă a ajuns astăzi din nou la audieri. Este a doua zi în care anchetatorii încearcă să afle noi informații esențiale. 

Gheorghe Dincă este confruntat astăzi cu noile probe găsite de anchetatori, susține România TV. Doi procurori au ajuns la sediul DIICOT și vor discuta cu acesta. 

De asemenea, specialistul care i-a analizat comportamentul lui Gheorghe Dincă este și el prezent la audieri. 

Gheorghe Dincă urmează să răspundă la mai multe întrebări în fața oamenilor legii, dar și în fața avocaților familiilor victimelor. Este pentru a doua zi în care suspectul de la Caracal este audiat. 

Anchetatorii îi fac lui Dincă un test comportamental care va dura mai multe zile.

„La data de 01.09.2019, inculpatul Dincă Gheorghe a fost transferat în Centrul de Reținere și Arest Preventiv București pentru efectuarea altor activități ce presupun prezența acestuia în fața organelor de urmărire penală, respectiv efectuarea unei analize comportamentale de către specialiști din cadrul IGPR, activitate dispusă prin ordonanța din data de 29.07.2019, reaudierea inculpatului, precum și examinarea medico-legală psihiatrică a acestuia", informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Gheorghe Dincă a susținut, de la începutul anchetei din casa sa din Caracal, faptul că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu (15 ani) și pe Luiza Melencu (18 ani), apoi le-a incinerat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel