Avocatul familiei Măceșanu, după declarațiile lui Dincă: Acele persoane au stat la el. Lucrurile merg mult prea departe

Gheorghe Dinca
Gheorghe Dinca

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a vorbit despre dosarul lui Gheorghe Dincă, în contextul noilor informații apărute.

"O fărâmă de adevăr din ce a spus Dincă aseară există"

"În cercetarea judecătorească, putem răsturna orice probatoriu efectuat de DIICOT. Să nu mergem doar pe varianta DIICOT, că Dincă este vinovat de cele două crime, că probele sunt concludente şi nu se pot dărâma. O fărâmă de adevăr din ce a spus Dincă, aseară, există. Acele probe au fost plantate, acele oase au fost plantate", a declarat Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu.

"Acele persoane au stat la Dincă"

"Aşteptăm ca DIICOT să cheme acele persoane precizate de Dincă, să le audieze, să vedem dacă îl cunosc, dacă au fost în Caracal, dacă există vreo legătură de cauzalitate. Există acele persoane, doar că nu au putut fi identificate de Dincă. S-au cunoscut într-o perioadă mai îndelungată de timp. S-au reîntâlnit, trebuia să facă un RAR cu o maşină. Au stat la Dincă. Apoi unul din ei a plecat în Turcia. S-a reîntors şi aşa a continuat povestea", a mai spus avocatul.

Nu apar informații la dosar despre ce a făcut Dincă în Craiova

"Noi avem alte informaţii pe care organul de urmărire penală nu le-a fructificat. Probabil, nu doresc să se afle adevărul. Considerăm că există o legătură de cauzalitate între Dincă, politiști, interlopi. De aceea, am solicitat ca acest dosar să fie conexat cu cel de la SIIJ. Nu ştim ce se întâmplă acolo, dacă s-a luat vreo măsură împotriva poliţiştilor, de ce unii dintre ei au fost repuşi în funcţii. Lucrurile merg mult prea departe şi nu în modul cel mai corect", a mai declarat avocatul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel