Cazul Caracal. Au fost fetele date la câini? Documentul oficial

Sursa: România TV
Sursa: România TV

Un document oficial arătat, în direct, la un post de televiziune, răspunde la întrebările legate de faptul că Alexandra și Luiza ar fi fost date câinilor lui Gheorghe Dincă.

Jurnaliștii de la România TV au intrat în posesia unui document oficial, depus la începutul lunii august, care susține că fetele ar fi fost date la câini.

Este vorba despre o cerere de administrare de probe, depusă de avocatul Tonel Pop, către DIICOT.

Printre părțile menționate în document, precum înregistrările de pe camerele de supraveghere și ridicarea de urgență a înregistrărilor deținute de administrația publică, cea mai importantă este cea prin care, celor de la DIICOT, li s-a cerut să fie expertizate extrementele animalelor ce se aflau în curtea lui Gheorghe Dincă, pentru a se constata dacă au mâncat carne de om.

Într-o notă de subsol, este menționat faptul că există posibilitatea ca animalele să fi fost hrănite cu trupurile fetelor, iar astfel s-ar explica o formă de dispariție a cadavrelor și doar incinerarea unor resturi. 

Greșeală procedurală


Mai departe, se precizează: "Având în vedere cele de mai sus, considerăm o greșeală procedurală foarte mare, faptul că s-a pătruns în câmpul infracțional fără a exista protecția procedurală de necontaminare și că în aceste condiții improprii au fost extrase de la locul faptelor, animalele, inclusiv prin posibila distrugere a probelor", citează România TV. 

Acest lucru se leagă și de celebra stenogramă în care Gheorghe Dincă îi spunea soției: "Scoate câinii, ia câinii de aici".

Documentul specifică faptul că nu s-a primit niciun răspuns prin ordonanță de la DIICOT. Așadar, o ipoteză cerută să fie luată în calcul, în cadrul anchetei, a fost ignorată de anchetatori.

Reamintim că acești câini, auziți și în inregistrările Alexandrei cu serviciul 112, au fost luați din curte, imediat ce anchetatorii au pătruns în incinta lui Dincă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel