Cazul Caracal, aspect nou în anchetă. Ovidiu Zară, audiat la DIICOT: Soţia mea a înlemnit

Facebook Ovidiu Zară
Facebook Ovidiu Zară

Jurnalistul de investigaţii Ovidiu Zară va fi audiat de DIICOT în cazul Caracal, după ce a făcut mai multe dezvăluiri în urma unor anchete jurnalistice.

Jurnalistul Ovidiu Zară a declarat în direct la România TV că a fost chemat la audieri în calitate de martor într-un dosar de trafic de minori, infracțiune de omor calificat și viol.

”Sunt singurul jurnalist din 1990 care face publice niște piste pentru o anchetă și care este chemat în calitate de martor. Vreau să vă spun câteva lucruri. Citația care mi-a fost transmisă, inițial mi-a fost transmisă pentru că nu am fost găsit acasă, eram la serviciu, iar citația a fost găsită de soția mea care a înlemnit. 

Zară: Dosarul va rămâne la DIICOT. De ce va rămâne la DIICOT?

M-am dus în această dimineață la Secția 15 Poliție să văd despre ce este vorba, iar în citație spune că sunt martor în dosarul privind infracțiunea de trafic de minori, infracțiune de omor calificat și viol. Deci dacă vorbim de trafic de minori, un element nou apărut în anchetă, asta înseamnă că dosarul va rămâne la DIICOT. 

Am intrat în posesia unui înscris care era o pistă de lucru pentru cei de la DIICOT. Eu mă așteptam ca această citație să nu fie publică. De ce? Un jurnalist are anumite surse pe care nu este obligat să le facă publice. Dar oare sursele mele vor mai avea încredere în mine vreodată? Ca părinte și ca un român care s-a implicat să fie găsite aceste fete, ce să fac?”, a precizat jurnalistul Ovidiu Zară în direct la România TV. 

VEZI ȘI: Jurnalistul de investigaţii Ovidiu Zară, audiat de DIICOT în cazul Caracal

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel