Cazul Caracal. Alexandru Cumpănașu: Gheorghe Dincă acoperă pe altcineva

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu, susține că suspectul de la Caracal, Gheorghe Dincă, acoperă pe altcineva. 

În cursul zilei de astăzi o femeie din Caracal a depus o plângere penală pentru viol împotriva lui Gheroghe Dincă. În cadrul unei intervenții televizate, Alexandru Cumpănașu a precizat că Alexandra ar fi putut fi salvată dacă plângerea ar fi fost depusă mult mai repede și că Gheorghe Dincă acoperă pe altcineva.

"Ar fi fost salvată Alexandra. Acest nemernic ar fi fost cercetat și ar fi fost condamnat. El joacă un teatru ieftin de doi lei. Eu nu cred nici în povestea asta cu recunoașterea celor două crime. E clar că omul acesta acoperă pe altcineva. Nu se leagă nimic cu nimic. Nu pot să neg faptul că este un psihopat și că are niște porniri de această natură. E clar că acoperă pe alte persoane. În cazul Alexandrei nu este nimic coerent", a precizat Alexandru Cumpănașu la România TV. 

O nouă plângere penală pe numele lui Gheorghe Dincă a fost depusă astăzi de către o femeie. De data aceasta pentru viol.

VEZI ȘI: România TV: O femeie de 49 de ani, plângere la IPJ Olt împotriva lui Gheorghe Dincă. Acuzații de viol și agresiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel