Cazul Caracal. Mașina lui Gheorghe Dincă, expertizată. Titi Aur: Înseamnă că a fost mai mult decât premeditat

Caracal
Caracal

Mașina lui Gheorghe Dincă urmează să fie expertizată de Registrul Auto Român. Asta după ce există suspiciunea că acesta și-a făcut modificări majore la autoturism. 

Registrul Auto Român urmează să expertizeze mașina lui Gheorghe Dincă, susține România TV. Este vorba de autoturismul cu care ar fi luat victimele. 

Portiera din față era blocată pentru a nu se deschide din exterior. Persoanele care au urcat în autoturism s-au urcat doar în spate. Portierele din spate nu se puteau deschide din interior, iar geamurile erau fumurii. În acest fel victimele nu puteau fi văzute de afară. 

În direct la România TV, Titi Aur a vorbit despre butoanele de blocare a ușilor unei mașini și despre expertiza pe care o fac specialiștii RAR. 

”Dacă Dincă ar fi chemat fetele la el acasă nu ar avea nicio legătură cu mașina. Mașina este parte a modului lui de a acționa și de aceea este nevoie de expertiză. Faptul că portierele din spate nu se pot deschide nu este o mare invenție. Nu există mașină care să nu aibă acel buton. (...) Acel buton poate fi mutat cu mâna sau cu o șurubelniță. (...) Specialistul RAR poate vedea dacă butonul acela a fost utilizat de mai multe ori și ce grad de uzură are. Cu o expertiză atentă specialistul RAR poate afla multe lucruri. (...) Ar trebui întrebați cei care au circulat cu el, în calitate de clienți, dacă portierele erau blocate și el cobora să le deschidă ușa. Asta înseamnă că ținea portiera în permanent blocată. Dacă nu, înseamnă că a fost mai mult decât premeditat atunci când le-a luat pe Alexandra sau pe Luiza, s-a dat jos și a blocat portiera”, a precizat Titi Aur în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel