EXCLUSIV  Cazul bărbatului care l-a ucis pe Beniamin (29 ani) în Satu Mare. O informație din trecut ridică acum semne de întrebare

Bărbatul care l-a ucis pe Beniamin, tânărul de 29 de ani, în Satu Mare, și-a ieșit din minți la scurt timp după ce a amenințat cu moartea pentru mâncare. O altă informație din trecutul său ridică acum întrebări.

Vasile A. a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a recunoscut că l-a ucis, prin înjunghiere, pe un tânăr de 29 de ani. Victima, Beniamin, a sărit în apărarea iubitei sale, după ce individul s-a împins în ea, în plină stradă. Martorii au declarat, de asemenea, că Vasile A. pur și simplu se lua de oameni, pe stradă. 

Presa locală relata că bărbatul a fost ridicat de 75 de ori de pe stradă, de polițiști, în ultimul deceniu. A primit tot atâtea amenzi, care nu au fost niciodată achitate. 

Un alt aspect care ne-a atras atenția este că, înainte de comiterea crimei, individul ar fi luat arma crimei, cuțitul, de pe masa unei pizzeri din zonă. Acolo l-a amenințat pe un angajat cu moartea, în speranța că va primi pizza. Un bărbat l-a alungat cu succes pe individ, înainte de ieșire nervoasă a acestuia. 

„După ce l-a omorât pe acel tânăr a trecut din nou pe lângă mine și spunea pierdut că nu el l-a înjunghiat, că el nu i-a făcut nimic. Acest individ ne-a tot amenințat cu moartea în ultimele zile și era liber pe străzi, în centrul municipiului Satu Mare”, a spus ospătarul amenințat, potrivit PresaSM

Aceste două informații privind amenințările făcute pentru mâncare, amenzile primite și intervențiile polițiștilor, coroborate cu o alta, obținută de DC News, arată că, poate, tragedia din Satu Mare ar fi putut fi evitată. 

Potrivit informațiilor obținute de DC News, pe 21.03.2019, la Judecătoria Satu Mare s-a admis cererea Parchetului prin care se confirma renunțarea la urmărirea penală privind infracțiunea de furt, săvârșită de Vasile A. 

Practic, SC PROFI ROM FOOD SRL se constituia parte vătămată într-un proces în care Vasile A. era „cercetat”. Individul despre care astăzi vorbim că este „criminal”, a furat dintr-un supermarket, cel mai probabil tot mâncare și, într-un final, s-a decis renunțarea la urmărirea penală. 

„Admite cererea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare. În baza art. 318 alin. 15 Cod procedură penală constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală dispusă prin Ordonanţa din data de 14.02.2019 emisă de Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare în dosar nr. 911/P/2016 şi confirmă renunţarea la urmărire penală privind săvârşirea de către suspectul S. V. A., ... a infracţiunii de furt, faptă prev. şi ped. de art. 228 alin. 1, cu aplicarea art. 41 alin. 1 Cod penal. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă”, se arată în soluția pe scurt a instanței. 

A furat mâncare, a amenințat pentru mâncare și a ajuns să ucidă, după ce și-a ieșit din minți că n-a primit mâncare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel