Cazul ANAF-Antena 3. Adelian Petrișor: Cum i-am deranjat pe acești oameni?

Adelin Petrișor a reacționat după ce unele persoane l-au pus la zid pentru atitudinea pe care a avut-o vizavi de cazul Antena 3.

"Unii m-au certat, alții m-au înjurat direct, în timp ce câțiva internauți (ce se voiau sofisticați) s-au declarat doar scârbiți de atitudinea mea. Cum i-am deranjat eu pe acești oameni? Am spus că modul în care a acționat ANAF în cazul Antenei 3 este ușor dubios: nu a făcut nimic mai bine de un an și a trimis un ordin de evacuare cu un termen în care abia poți muta mobila dintr-un apartament modest, nicidecum ditamai televiziunea", a scris Adelin Petrișor pe blogul său.

Jurnalistul a explicat că niciodată nu va ataca televiziunile trustului Intact cu atât mai mult cu cât îl leagă lucruri importante atât de redacția Antena 3, cât și de Antena 1.

Adelin Petrișor a spus că a lucrat aproape un deceniu pentru Antene. A avut parte de experiențe senzaționale: Guantanamo, interviul cu liderul spiritual al Hezbollah, Fallujah, Bagdad 2003 – singura echipă din România care a transmis războiul împotriva lui Saddam Hussein și multe altele.

De asemenea, jurnalistul a luat premii pentru Antene, inclusiv Marele Premiu APTR. A avut și experiențe traumatizante, accidente și boli grele, episoade în urma cărora a stat luni de zile internat în spitale, motiv pentru care îl leagă deci foarte multe amintiri de redacția din Băneasa.

Citiți mai multe aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel